Cautare

57759 de rezultate pentru "directia judeteana pentru tineret timis" (6.51 secunde)
Luna martie a fost una foarte activa pentru AIESEC Galati datorita pregatirii acordate studentilor interesati de proiectul Enter Entrepreneurship. ... Conferinta a avut loc in perioada 19-22 aprilie, la Poiana Pinului, si a fost finantata de Directia Judeteana pentru Tineret Galati.
Nu poti pedepsi doar antrenorul sau masorul, pentru ca pe ei nu ii afecteaza foarte mult o suspendare", a spus Eugen Coifan.
Competitia organizata de Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Dolj si Scoala Generala nr. 36 "Gheorghe Bibescu" din Craiova a adunat la start aproximativ 120 de copii de la urmatoarele scoli:
Partenerii organizatorilor au fost Clubul Sportiv Judetean Stiinta "U" Craiova, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj, Asociatia de Vanatoare "Artemis" Craiova si un sponsor.
Cu acest scop, la nivelul Prefecturii judetului Constanta a fost alcatuita o comisie judeteana pentru aplicarea masurilor de integrare europeana, din care fac parte nu doar reprezentanti ai Prefecturii, ci si directorii descentralizatelor din judetul nostru.
Destituit spre sfarsitul anului trecut in urma unui control efectuat de Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare Ramnicu Valcea, Deaconeasa a fost angajat la Directia Silvica Ramnicu Valcea (subordonata RNP Romsilva), fiind de-atunci in concediu medical.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
Partidele isi pregatesc candidatii pentru europarlamentare.
Va multumesc si pentru scandare. ... Am simtit nevoia sa fiu rautacios pentru ca vad ca Daciana pe voi va invita la Bruxelles, pe mine nu m-a invitat niciodata!
Pentru a imbunatati calitatea serviciilor din turism si a le aduce la standarde europene, autoritatile planuiesc sa impuna noi termeni pentru clasificarea unitatilor de cazare.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "REDUCEREA SOMAJULUI IN RANDUL TINERILOR, PRIORITATE PENTRU GUVERNUL PONTA", pe care o puteti citi in continuare.
La un an de cand sta departe de fotoliul de edil-sef al Craiovei din cauza acuzatiilor de coruptie pe care i le aduc procurorii DNA, Antonie Solomon explica intr-un interviu acordat GdS ce planuri de viitor are pentru primarie si marturiseste ca viata lui este monotona acum.
Adica fara nici o raspundere pentru faptul ca bancile au avut toata libertatea din partea institutiei isarene sa dea credite in diferite valute intr-o economie in care rege ar fi trebuit sa fie leul.
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani cat vor ocupa aceasta functie.
Seceta prelungita compromite lucrarile agricole de toamna Seceta prelungita din vestul tarii le creeaza probleme agricultorilor in ceea ce priveste pregatirea terenului pentru lucrarile de toamna. "Avem probleme in ceea ce priveste pregatirea terenului pentru campania de insamantare aculturilor de toamna.
Cercetarile s-au desfasurat sub aspectul savirsirii infractiunii de inselaciune, iar intregul dosar a fost trimis IJP Timis, intrucit in aceasta zona a inceput derularea afacerii si aici se centralizeaza concluziile anchetelor din intreaga tara. ... "Cotizezi 2.000 euro, iar pentru fiecare nou adept adus primesti 500 euro.
Peste 60 de membri fondatori si lideri ai organizatiilor de tineret ale PNL din 16 judete ale Transilvaniei s-au reunit ieri, la Cluj-Napoca, pentru a adopta o rezolutie privind actuala criza din partid.
Evenimentul n-a trecut insa fara incidente - mai multi membri de partid au semnat pentru organizarea de alegeri si si-au manifestat nemultumirea fata de Elena Udrea, in timp ce reprezentantii mass-media au aflat pe oricare alte cai decat cele oficiale despre conferinta de presa.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
google-analytics.com